DIN CE MOTIV SE ACUMULEAZĂ KILOGRAMELE?

Surplusul de greutate are mai multe motive.
Dacă duceţi un mod de viaţă sedentar, nu vă alimentaţi corect, consumaţi o cantitate insuficientă de apă - are loc o perturbare a funcţionării tractului gastro-intestinal și lichidul se stagnează în organism. În plus, stresul constant, lipsa de somn și dereglările hormonale sunt factorii principali care influenţează creşterea în greutate. Factorii genetici și afecţiunilele sistemului endocrin agravează şi mai mult depunerea de grăsime în zonele cele mai problematice.

CUM FUNCŢIONEAZĂ COMPLEXUL
PENTRU REGLAREA GREUTĂŢII IDEALICA?

 • Reduce impactul factorilor negativi asupra organismului
 • Accelerează activiteatea sistemului digestiv
 • Contribuie la menţinerea stării de saţietate
 • Reglează secreţia hormonală
 • Stabilizează schimbările de dispoziţie
 • Îmbunătăţeşte starea de spirit
 • Elimină excesul de apă din organism

Important este că nu veţi elimina din organism substanţele utile şi îl veţi îmbogăţi cu vitamine

girl IDEALICA

PRIMIŢI PLĂCERE DE LA SLĂBIT! ACUM NU MAI TREBUIE:

1

Să renunţaţi la
mâncarea preferată

2

Să vă istoviţi
la sală

3

Să ţineţi
dietă

4

Să nu mâncaţi
după şase

5

Să numaraţi
caloriile

CLIENTELE MULŢUMITE NU-ŞI POT STAPÂNI EMOŢIILE

1

Raluca:

Unde au fost pâna acum aceste capsule? De ce în farmacii nu se găseşeşte această soluţie miraculoasă? Abia a doua săptămână beau IDEALICA şi deja văd cum slăbesc. Minus 13 kg în 18 zile- recordul meu personal!

Clasament: star star star star star

2

Ioana:

Creatoarea capsulelor IDEALICA este idolul meu! Să inventeze aceste capsule putea doar o femeie, cunoscută cu problema kilogramelor în plus. Aceasta este cea mai rapidă şi comodă metodă de slăbire pe care am încercat-o. Fără efort am slăbit cu 17 kg în doar o luna şi acum am căpătat silueta pe care mi-o doream. Extraordinar este că după ce nu am mai luat aceste capsule kilogramele nu s-au întors. Este pur şi simplu fantastic!

Clasament: star star star star star

3

Monica:

IDEALICA a devenit salvarea mea. Până nu demult credeam că la ai mei 36 de ani nu voi mai arăta atrăgator şi nu voi mai fi sexy niciodată. Mă temeam că nu voi mai putea vreodată îmbrăca rochiile preferate. După al doilea curs mă simt întinerită, acum sunt suplă, zveltă şi totul a rămas la locul său, sînii au rămas voluptoşi iar barbaţii mă petrec cu privirea... Este un sentiment nemaipomenit!

Clasament: star star star star star

OBEZITATEA ESTE O BOALĂ! CARE POATE AVEA URMĂRI FATALE

Supraponderabilitatea poate fi cauza următoarelor maladii: diabetul zaharat, ischemie, accident vascular cerebral, cancer, hipertensiune.

girl
 • Din cauza greutăţii în plus suferă organele care asigură viaţa
 • Mai mult de 2 mil. de oameni mor anual din cauza obezităţii
 • Peste 50% populaţia Europei suferă de obezitate
 • În 63% dintre cazuri obezitatea se transmite genetic
IDEALICA

INGREDIENTELE IDEALICA SUNT SELECTATE CU GRIJĂ FATĂ DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ!

În compoziţia preparatului intră doar ingrediente naturale fara efecte secundare, care se combină perfect şi împreună dau un efect intens.

1

Caralluma fimbriata

Diminuează senzaţia de foame, suprimă apetitul, împiedică formarea celulelor adipoase, dă o doză de vivacitate, întăreşte rezistenţa şi imunitatea.

2

Bromelain

Stimulează digestia, curaţă tractul digestiv.Contribuie la eliminarea lichidelor din organism, arde grăsimile.

3

Momordica

Scade nivelul de zahăr şi colesterol. Contribuie la eliminarea grasimilor din organism. Îmbunătăţeşte starea pielii, accelerează metabosmul.

4

Gymnema Sylvestre

Reglează nivelul de zahăr din sînge, normalizează metabolismul carbohidraților. Scade nivelul de colesterol, elimină umflăturile şi împiedică reţinerea lichidelor în organism.

DESCOMPUNÎND GRĂSIMILE, SALVEAZĂ VIEŢI!

DESCOMPUNÎND GRĂSIMILE, IDEALICA SALVEAZĂ VIEŢI!

Silviu
(lider nutriţionist, endocrinolog, medicul de cea mai înaltă categorie, vechime 24 de ani)

În compoziţia complexului pentru reglarea greutăţii IDEALICA intră un ingredient foarte puternic, în latină se numeşte “Caralluma Fimbriata”. Simplu vorbind, acesta este un cactus comestibil, care stimulează procesul de slăbire din contul resurselor de grăsime. În combinaţie cu celelalte componente ale capsulelor acesta descompune intens straturile de grasime, totodată impiedicînd acumularea noilor celule adipoase.
În tot timpul în care activez ca medic, cea mai bună pierdere în greutate prin IDEALICA este de 41 de kg în doar 2 cursuri. Recomand pacienților mei să combine primirea capsulelor cu un număr de „reguli“: să reducă cantitatea de glucide rapid în dieta lor, să manânce cît mai multe fructe și legume proaspete, precum și cereale integrale,să meargă cît mai des pe jos şi să facă exerciții fizice. Aveţi grijă de voi, nu lasaţi excesul de greutate să vă ruineze viața!
Cu dragoste și grijă

IDEALICA

DE REZULTATUL SLABIRII CU IDEALICA SUNT ÎNCÎNTAŢI TOŢI CLIENŢII

4

Ilinca:

Am dat jos mai mult de 15 kg în doar 30 de zile de tratament cu IDEALICA. Acum am o siluetă sexy şi sunt fară complexe.

Clasament: star star star star star

5

Ana:

Cu două cursuri de IDEALICA am ars aproape 20 kg. Acum port aceeaşi mărime la haine ca şi fiica mea şi pot să îmbrac hainele ei şi să arăt stilată şi modernă.

Clasament: star star star star star

6

Viorica:

Este cea mai bună metodă de slăbire din toate cîte am încercat. Funcţionează rapid si efectiv. După primul curs am slabit cu 14 kg. Sunt fericită, iar soţul este mîndru de mine.

Clasament: star star star star star

Affiliate: dr.cash